Kerja hari ini

Assalamu'alaikum

Hari ini cuma proses data pos saje..pastu xdak keje..naik lenguh satu badan.. Oleh itu, tanpa membuang masa, aku pun telah berjaya mengecat baru blog ku ini. Nak raya kan..lip lap skit lah dinding nih..hehe..

Nampaknya blogspot dah memberi banyak kemudahan kepada bloggernyer untuk edit template.. keje semakin mudah.. x macam sebelum ni berpinar mata edit HTML code. Skang ni nak ubah kaler blh g kt 'Font n Colour' je.. Cuma nk letak image background tu aku ubah kt HTML code la.. ke ada cara senang gak sebenonya? sbb k.ipar aku pun senang² n bes² dia je tukar background image dgn color²..sapa tau sila beritahu.. terima kasih.

wassalam.

4 Response to "Kerja hari ini"

  1. azizi says:
    4:58 AM

    salam

    tu dia,
    menghelip.....
    :-)
    selamat berpuasa

  2. Asma says:
    9:29 AM

    wsalam.

    sempena raya..gantung lampu lip lap la.. :D

    selamat menghayati Ramadhan

  3. zampeada says:
    6:54 AM

    melatup ko! suka lar kaler nih... earth tone gitu... warm lar... sedap aja mata memandang.

  4. Asma says:
    10:43 AM

    jgn melatup betul2 sudah..jenuh nk membinanya semola..hehe