# Undang² syariah dikekalkan..

Sila baca utusan. Alhamdulilah..syukur x terhingga..klo tdk..tatau la apa akan jd..huh

Kalo korang ingt lg kt posting bertajuk Indahnya UUM tu..ada aku citer² psal pokok²..bunga² kunin..





nk tgk banyak lagi..sila ke digicam mon yg power
tp seperti kata pensnap gambo..x brape lawo sgt..tu la..aku siap bg sms lg soh amek gambo time detik² terindah kt parking library tu..malangnya..jurugambo sedang enak tido lg waktu..huh..
xpo la..nnt taun dpn ado lg musim bunga ni..n aku pun insyaAllah ado digital kamera sendirik..xyah ar soh mista hanif dh..n itupon kalo aku ada lg kt sini arr..(hopefully klo ada sini pun..saje² mai mlawat UUM la..dh bkn student dah..uhuk..)

Okes..enjoy da pictures ar..

p/s: tenkiu kpd penaja rasmi gambo..hanif..mntk ijin ar copy gambo² tu dr website hg..


1 Response to "# Undang² syariah dikekalkan.."

  1. hanif aka mon says:
    4:03 PM

    sila lah ambil.... hohohoh