# Godek-godek..

Salam keindahan.. :)

Beautiful Islamic quote:

"Powerful is not he who knocks the other down, indeed powerful is he who controls himself in a fit of anger."
Hari ni..rasa indah ja..hikhik..yg penting mesti banyak bersabar..dan jgn lupa senyum :) Walopun xde progress pun utk Chapter 3 ni..cumanya ada la tambahan 3-4 ayat dlm ke'sibuk'an..heheh..OKla drp smlm yg tade pe² lgsg.. huhu. Peh ni tambah lagi 2-3 perenggan..hope so.. ;)

Berpagi² dgn menukar template blog ni..cari yg buleh garisan utk quote..cumel skit.. Godek² nk ubah kaler..x reti pulak..jenuh dh tgk coding..x nmpak pun tang mn bulih ubah kaler..siap bukak Dreamweaver tu nk cek kod² kaler..tetap tdk membantu..huhu..nnt² tanya kak Asiah le..

Semalam Hanif mengofferkn diri..heheh..offer kabel DiGiCam baru dia utk digunakan nk upload picture² dan lagu² mp3 yg bes dlm henset murah tp bes aku ni.. Dan hari ini.. alhamdulillah..1000 penghargaan utk Hanif yg tdk mengenakan apa² bayaran buat aku dan Kinah..(soh Kinah belanja keret susu ya.. :D). Dpt la mengupload lagu² yg agak x bes sbb salah pilih..:p dan gambo sendiri ..:D.

"Kullu yaum bil ayah" dak eman bg ayat ni.. setiap hari satu ayat..heheh..sesambey nk blajo base Arab ni..betapa byknya perkara yg perlu dipelajari..rasa x de ruang ja kt otak ni..tp kajian mengatakan manusia cuma menggunakan 1%-3% ja keupayaan otak sebenar..cumanya Albert Einstein ja..10% kot..isk..isk..elok korang jgn percaya bulat² fakta ni..tp mmg aku penah baca artikel ni..cumanya ingat² lupa.. Apa yg nk disampaikn bahawasanya manusia sememangnya tdk pandai memaksimumkn keupayaan otk mereka berfikir.. Ntah la camne caranya..

Untuk itu..sisa² hari ni..aku nk update le sikit chapter 3 ni..kok kalo bertemu ngan ayat² bes..boleh la copy paste..ubah synonyms..pehtu jadikan hak milik sendri la..heheh..

OKlah..jgn lupa bersedekah dgn senyuman anda yg manis.. Pasti ada yg menanti pemberian ikhlas anda itu..

Sehingga itu..adios amigos.. ;)

p/s: Agak terkejut ja peh Maghrib mlm td sbb tetiba hujan turun dgn agak lebat.. Petanda musim kemarau dh beraher ke ye?

2 Response to "# Godek-godek.."

  1. hanif aka mon says:
    11:51 PM

    aku nak nasi ayam huhuhuhuh

  2. Asma Says:
    11:58 AM

    baeklah..sila beritahu nk mkn bila..nnt kami belikan nasi ayam lego ya?