# Fenin

Assalamu'alaikum wrh..

fuh..apa kabau kawang² sekaliang?ekeke..
udah lama bangat x hapdet blog ni ye..sakit kapla xleh nk kata..heh
emosi kurang stabil skit..fasa² nk mengarang thesis ni la wat kn mcm² penyakit mai menyinggah..huhu
bila dok kt lab..rasa nk demam je..dgn suhu aircond yg overdos..sweater pepel aku yg sgt ayu tu pun x mampu membantu mengurangkan rasa sejuks tu..grrr...trrr..
di tambah pulak dgn english haku yg punya la dasat..korg bayangkan nk explain kt org lain ttg research haku ni dgn bahasa persuratan yg x besa aku suratkan..boleh migrain jugak ni..wawawa..kena g blajo lagi la subjek technical writing ni..dolu masa degree blajo wat syarat je..tah hape² la..tu la padahnya klo blajo sbb nk exam semata..huwaaa..

waloapapun yg berlaku..kena la jugak struggle menules smpai chapter 4 ni. pastu br la nk pikior testing kot..huhu..x sabau² nk abes..nk dok KL..hehe..huhu

kasi lirik lagu skit..bagi semangat..
OK sumer kenkwn lab dan sesapa yg tgh tensen wat reja tu..nasyid ini utk korg..
sekiranya anda tiada kaset, cd atau pun mp3 nasyid yg bes ini, silalah bernasyid bersama² rakan sekerja yg turut tdk bersemangat dlm bekerja..

MENUJU WAWASAN - Suara Firdaus

umat Islam harus cemerlang
hari ini mesti lebih baik dari semalam

jgn buang masa
siapa kata kita tdk boleh
kita ada Allah Masa Kuasa
kita punya kuasa tenaga
doa sebagai senjata

umat Islam sentiasa boleh 3x

umat Islam zaman lampau
taat perintah Rasulullah
bersama berusaha
bersatu tuju wawasan
dunia dan akhirat

wawasan dunia dan akhirat

akhirnya Islam cemerlang seluruh dunia

**
wawasan diri
penuhi dada dgn ilmu
wawasan agama
bekalan masa depan dan akhirat

kuat usaha jujur dan amanah
sentiasa mengharap keredhaan Allah

akidah ibadah harus sempurna
ibadah tanpa akidah wawasan syaitan
ulama' warisan anbiya'
pegangan mereka harus diikut
ajaran sesat wajib hindari

**
Selamat bernased.. ;)

6 Response to "# Fenin"

  1. zampeada says:
    1:43 PM

    tak dapak pon lagu neh... nak lor wei!!!

  2. Asma says:
    10:35 AM

    dh dapak tu dengo le banyok2 kali deh..

  3. zampeada says:
    11:19 AM

    udah dgr... bes lagu neh... jujur dan ikhlas.

  4. Dato' Seri says:
    4:03 PM

    jgn segan2 g melawat. nnt tok update link... http://datoseri.blogspot.com

  5. Google Page Rank 6 says:
    3:13 AM

    Want more clicks to your Adsense Ads on your Blog?

    Then you have to check out my blog. I have found a FREE and Legitimate way that will increase your earnings.

    Come Check us out. How to Boost Your AdSense Revenue

  6. hypertension says:
    8:58 PM

    Hello! Blog surfing(as usual) and I found you guys. Nice feeling here. I'll come back . Keep up more stuff about hypertension, please.
    All the best, hypertension