Hani di TV3


Salam.

Lama tak menaip di sini. Terpanggil untuk promote drama Hani di TV3. Setiap Selasa jam 9 malam. Semalam episod ke berapa..lupa sudah..hehe. Aku ada jugak miss tengok 2-3kali. Setiap kali tengok mesti sebak, air mata bergenang..klo byk genangnya meleleh la..kuikui..heh. Lebih² lagi lepas Ummu Hani dah buta ni..huhu. Scene yang membuatkan aku terasa begitu sebak semalam bila budak cacat penglihatan tu cakap "Mak saya cakap, Allah lebih sayangkan orang macam kita ni.." bila Ummu Hani tanya tak sedih ke jadi buta.. lebih kurang la dialognya..huhu

Untuk tau lebih lanjut bagi sesiapa belum pernah tengok, boleh masuk blog penulis skrip ni http://zabidiskrip.blogspot.com Episod awal² aku mungkin tak berapa minat nak tengok..tp kena la tengok klo nak tau jalan cerita..hehe.

Sebab drama ni..baru nak bekenan dengan Nur Fathia, mungkin sebab watak Ummu Hani yang dia bawa tu. Tapi baru² ni ternampak iklan Majalah Hai kot dalam suratkhabar. Seksi pulak makcik tu dgn Ju Evans..hilang berkenan cek..uh.

Tak dapat apa-apa ke pegang watak Ummu Hani yang best tu? Hidayah..Allah yang beri kan..huhu. Kita kena mintak juga..


Aku sgt suka tengok gambar ni.. kredit to blog Ustaz Zabidi.

1 Response to "Hani di TV3"

  1. Stewardriz says:
    3:26 PM

    muka awek lawa memang la sume orang suke tengok...